Kõik tooted -20%! Kasutage kupongi : 2024

Vaid mõned päevad kõik tooted -20%! Soodustuse saamiseks kasutage ostukorvis kupongi : 2024

Kuidas uue auto heli parandada

dsp

Tänapäeva autohelisüsteemid muutuvad üha keerukamaks ja paljud meie kliendid kahtlevad, kas standardse süsteemi heli on võimalik parendada. Praktikas on sageli selgunud, et  uute autode kõlarid on päris head, kuid võimendi jätab paremat soovida. Vahel tundub, et süsteemi liigne keerukus halvendab heli.  Probleemi võiks lahendada lisavõimendi, kuid siin on üks nüanss…

Autotootjad soovivad tõsta helikvaliteeti uuele tasemele ja sageli juhitakse uusimates süsteemides iga kõlarit eraldi võimendikanaliga ning iga kanalit kontrollib protsessor, mis on osa auto üldisest süsteemist. See muudab tavapärase lisavõimendi paigaldamise peaaegu võimatuks ja tavaline kõlarite vahetus ei anna enam märkimisväärseid tulemusi, nagu on olnud varem.

Meie lahendame selle probleemi nii, et paigaldame kvaliteetsema mitme kanali ja heliprotsessoriga lisavõimendi. See võimaldab mitte ainult ühenduda standardse süsteemiga, vaid ka täpsemalt häälestada iga kõlari heli ning saavutada hea koduse helisüsteemi või kallite kõrvaklappide kvaliteedi. Selline võimendi võib oluliselt parendada isegi tipptasemel helisüsteeme nagu Harman Kardon või Burmester ja enamasti ilma vajaduseta originaalkõlareid välja vahetada. Tänapäeval saab seda teha mõistlike hindadega ja ilma suuremate muudatusteta auto konstruktsioonis või elektroonikas.

Sisseehitatud heliprotsessoriga võimendid võimaldavad mitmesuguste filtrite ja ekvalaiseri abil heli täpsemini häälestada. Luues virtuaalse keskkanali, aitavad need lava korrigeerida,  mis viib heli uuele tasemele, suurendavad oluliselt heli dünaamikat, muutes selle detailsemaks ja loomulikumaks.

Kas protsessoriga võimendid sobivad kõigile?

Mitme kanaliga süsteemidesse, näiteks Burmesteriga Mercedesesse või Harman Kardoniga BMWsse, tavaline stereovõimendi ei sobi. Ainus võimalus on mitme kanali ja sisseehitatud protsessoriga võimendi.

Algtaseme süsteemide puhul ei ole alati mõistlik osta kallimat protsessoriga võimendit,  mis on häälestuse suhtes nõudlikum. Kui eelistate moodsat muusikat, kus võimsus ja draiv on olulised, siis on parem valida võimsam, kuid tavaline võimendi.

Kui aga armastate elavat muusikat, džässi, bluusi ja teile on oluline täpne häälestus, lava, siis on protsessoriga võimendi teie valik. Tõenäoliselt on teil ka kodus hea helisüsteem ja oskate hinnata kõiki auto protsessorsüsteemi eeliseid.

Võimendi valik sõltub teie eelistustest ja kvaliteedinõuetest. Igal juhul on protsessoriga võimendid autoheliseadmete uus sõna! Need pakuvad tohutuid võimalusi  heli häälestamiseks ja parendamiseks ning on tänapäeval muutunud kõigile kättesaadavaks. Võtke minuga kindlasti isiklikult ühendust ja ma aitan teil valikut teha. Koos valime teie unistuste audiosüsteemi!

Jäta kommentaar

Your email address will not be published.

Meil on hea meel Teid näha meie veebilehel ning oleksime õnnelikud muuta Teie elu autoroolis veel mugavamaks!
Liituge Mugav Auto tuhandete klientidega ja saage oma e-postkasti praktilised näpunäited ja ideed, et parandada mugavust oma autos, samuti uudiseid ja teavet kampaaniate kohta, mida me korraldame meie püsiklientidele!